Powered By Blogger

25/12/07

Γιάννης Μπουρνέλης, απόψε στο "Άκρον" [Μπουρνέλη�

Γιάννης Μπουρνέλης, απόψε στο "Άκρον" [Μπουρνέλη�: "Γιάννης Μπουρνέλης, απόψε στο 'Άκρον'
Από Μπουρνέλης, Γιάννης





Ενδεικτική Τιμή: 20.90 €"

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Η πολυετής μας πείρα στη διοργάνωση μουσικών προγραμμάτων καθώς και η επί 20χρόνια συνεργασία μου στο θέατρο-βαριετέ ΑΚΡΟΝ, δίνει τη δυνατότητα σε μένα και τους συνεργάτες μου να αναλαμβάνουμε τη πραγματοποίηση παντός είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, μικρές και μεγάλες ορχήστρες μπαλλέτα, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς για σόου, δεξιώσεις, παιδικά πάρτυ, συνεστιάσεις, χοροεσπερίδες, συναυλίες σε οποιονδήποτε χώρο.
Μπορούμε να καλύψουμε μουσικές εκδηλώσεις σε Δήμους (πολιτιστικές Πρωτομαγιά κλπ.), σε αίθουσες ξενοδοχείων (ρεβεγιόν Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς κλπ.) και σε άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις. Επίσης η πολύχρονη συνεργασία μας με γνωστούς και αξιόπιστους επιχειρηματίες του εξωτερικού μας δίνει την εγγύηση για την οργάνωση επιτυχημένων καλλιτεχνικών σχημάτων για μεγάλες περιοδείες σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Αφρική όπου υπάρχουν Έλληνες.

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ
«ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»
ΚΥΡΙΑΚΗ 23-12-2007
Πολύ με πίκρανες TV, μακριά σου θα φύγω ένα πρωί, θα πάρω ένα αεροπλάνο και για την Λάρισα να την κάνω… πολύ πίκρα είχε αυτή η Τρίτη της φουστιάς και της μακακίας. Λάβαμε και πάλι τα μηνύματά μας από τον πιο συμβιβασμένο εκπρόσωπο του κατεστημένου και για μια ακόμη φορά εμείς οι αναμάρτητοι, χλευάσαμε έναν υπουργό που αμάρτησε όπως ο Αδάμ στον Παράδεισο, ξεφτιλίσαμε πολιτικούς που πριν λίγους μήνες τους ψηφίσαμε και εν τέλει πήραμε μέρος σε μια παράσταση με το ακριβότερο εισιτήριο που είναι η νοημοσύνη μας. Όμως δεν είμαστε τόσο μακάκες ώστε να μη καταλάβουμε τη σφήνα με τον Αλέκο και την Αλέκα, έτσι για ξεκάρφωμα δηλαδή. Τόσο καιρό ασχολιόταν συστηματικά με τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη και τον Βαγγελάκη. Τώρα, στην τελευταία εκπομπή προσπάθησε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια βάζοντας στο παιχνίδι και τους «μικρότερους» ηγέτες χωρίς όμως να τους «σφάξει» ούτε με βαμβάκι. Απλώς τους χάϊδεψε απαλά-απαλά, διαφημίζοντας όπως πάντα τις «προοδευτικές» του πεποιθήσεις. Οι φουστιές κομμένες, Λάκη μας.
Αλήθεια, τον μακάκα που τον εξαφάνισες; Μήπως τον πήρε η Ανθούλα στο σπίτι της; Είδατε πως σκύβει η Ανθούλα απ’ το γέλιο; Αλοίμονο σ’ αυτούς που κάθονται από πίσω της και τρώνε στη μάπα όλο το «φυσικό» της αέριο. Φανταστείτε να έχει πίσω της μια σκάφη με αλεύρι…ένα μήνα ομίχλη θα έχει το στούντιο. Σ’ αυτή τη τελευταία εκπομπή μαζεύτηκαν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και κοινό και έγιναν μια γροθιά για να κατατροπώσουν τους αντιλαζοπουλικούς. Το θέμα του Καρβέλα ίσα-ίσα που το άγγιξε. Βλέπετε, έκανε τζιζζζζζζ! Κι αφού ο αυτοαποκαλούμενος σύγχρονος Αριστοφάνης επετέλεσε το «κοινωνικό» του έργο, παρουσίασε τη μεγαλύτερη όπως είπε Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Βέβαια, τα ίδια είχε πει για την Πρωτοψάλτη, την Γαλάνη και την Αρβανιτάκη αλλά αυτό είναι μέρος του γενικού γλειψίματος που μεταχειρίζεται ο Φάνης (απ’ το Αριστοφάνης) για τους δικούς του. Τριάντα συσκευασίες Γλούρπακ κατανάλωσε για να αλείψει τους καλεσμένους του.
Τι είναι η μάνα όμως! Πάντα ανοίγει τις φτερούγες της για να καλύψει τα παιδιά της. Θυμάμαι τον φίλο μου, τον Ανδρέα τον Ζαζά, εκείνο τον παλιό ηθοποιό που δεν έκρυβε τη σεξουαλική του ιδιαιτερότητα και όταν έλεγαν στη μάνα του πως ο Ανδρέας είναι «ντιγκιντάνγκας», εκείνη τους απαντούσε «Στη καλή αρνάδα κρεμάνε πολλά κουδούνια». Αυτό μου θυμίζει μια άλλη μάνα που είπε «Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια». Και ένα ανεκδοτάκι για το τέλος: «Ήταν τρεις κυνηγοί, ο Νίκος, ο Μάκης και ο Λάκης και πήγαν στη Ζούγκλα για κυνήγι. Ο Λάκης πέφτει πάνω σ’ ένα λιοντάρι, το λιοντάρι του παίρνει το όπλο και τον φυστικώνει…Ο Λάκης μετά απ’ αυτό, έπεσε στα μαύρα του πανιά. Έπαθε βαριά κατάθλιψη. Γύρισαν οι κυνηγοί στη πατρίδα τους και ο Λάκης απαρηγόρητος, δεν έβγαινε από το σπίτι του. Οι φίλοι του είδαν κι αποείδαν και πήγαν να δουν τι κάνει. Ο Λάκης ακόμα δεν είχε συνέλθει «Μα, να μου το κάνει εμένα αυτό;» έλεγε και ξανάλεγε. Οι φίλοι του μάταια προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν λέγοντας «Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, μην κάνεις έτσι» και τότε γυρίζει ο Λάκης και τους λέει κλαίγοντας «Μα δεν κάνω έτσι για το φυστίκωμα αλλά δυο μήνες τώρα και ούτε ένα γράμμα, ούτε ένα τηλεφώνημα ή έστω ένα SMS…» Καλά Χριστούγεννα!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ